NL / EN

Lestijden

STUDIO NU OPEN! 

STUDIO LESSEN: 13 plaatsen per les. Boek je les op tijd!
YOGA IN HET PARK (Zomer optie): Kom 15 minuten voor de les naar de studio of ga naar de plaats in het park.
ONLINE:  Als er studiolessen via livestream uitgezonden worden, dan dien je hiervoor te boeken. Als je de les niet volgt via de Livestream dan krijg je een link naar de opgenomen les in onze Videotheek.

Boek je lessen op tijd. Mocht je toch niet kunnen, cancel je reservering dan bij voorkeur minimaal 4 uur van tevoren, zodat een ander je plaats kan benutten. Vanwege Covid-19 is er meestal een wachtrij.Lees onze Covid-19 veiligheidsregels.

Download the Mindbody App and make HYE your favourite for easy booking.

Original Hot 90 (37 – 38 °C)

Original Hot Yoga serie. In 90 minuten train je je hele lichaam, je bloedcirculatie versnelt en vers, zuurstofrijk bloed wordt naar alle delen van je lichaam gestuurd. De houdingen worden altijd in precies dezelfde volgorde en op dezelfde manier beoefend waardoor je snel vooruitgang zult zien. De serie bestaat uit 26 houdingen en 2 ademhaling oefeningen, elke houding oefen je 2 keer.

Hot Core 60 (37 – 38°C)

Een verkorte versie van de HOT 90. De oefeningen volgen sneller achter elkaar en er is meer focus op de core.

Hot Absolute 90 (37 – 38°C)

Hot Yogales A bestaat uit een serie van 50 traditionele hatha yoga houdingen volgens Absolute Yoga en Hot Yoga Eindhoven.

Hot Flow 75 (29 – 33°C)

Is een therapeutische en vloeiende vorm van yoga. De beweging is verbonden met de ademhaling. De les wordt in stappen opgebouwd zodat je op een veilige manier dieper in de houdingen komt. Deze yoga les werkt kalmerend en geeft energie. Power Flow (26 – 33°C) geeft een intensieve en dynamische workout waarin de beweging samenvloeit met de ademhaling. Door de creatieve aanpak is er ruimte voor variatie in houdingen, afhankelijk van het thema van de les.

Yin Yang Flow 75

Prachtige combinatie van Yin en Yang Flow yoga.

Yin 75 (room temperature)
Is eenvoudig maar toch uitdagend. Het wordt beoefend op kamertemperatuur als aanvulling op de intensieve Hot Yoga beoefening. Op een zachte manier wordt je in de houdingen begeleid. Je blijft wat langer in de houdingen, zodat je lichaam langszaam kan openen en het bindweefsel kan strekken. Daardoor wordt je flexibeler en kun je de houdingen dieper voelen. (75 mins)

Home Practice – Vinyasa Krama

(Kamer temperatuur, 75 mins)– Een korte en effectieve persoonlijke ‘practice’ die u mee kunt nemen op vakantie of thuis doen.  Inbegrepen is een korte ademhalings oefening en meditatie. Vinyasa Krama yoga, is een traditionele therapeutische systeem voor geestelijke en lichamelijke ontwikkeling zoals onderwezen door T. Krishnamacharya.

Yoga Therapie

Yoga therapy ondersteunt het genezingsproces holistisch, niet alleen op een lichamelijk niveau, maar ook mentaal en emotioneel. Je gaat zo nodig aan de slag met het lichaam, de ademhaling en meditatie in balans.

Heeft u klachten door letsel of andere aandoeningen en ziektes? We kunnen u een persoonlijke yoga therapie consult aanbieden met een gekwalificeerde yoga therapeut in Eindhoven om u te helpen uw maximale gezondheid en welbevinden te bereiken.

We kunnen ook naar u toekomen indien u dat wenst.

Yoga Groepsles: Scholen en bedrijven zijn ook welkom. We bieden lessen op maat gemaakt speciaal aangepast op uw doelen.

Neem contact met ons op via info@hotyoga-eindhoven.nl om een afspraak te maken.

Zwanger? Zwangerschaps yoga in Strijp-S met Elke.