NL / EN

Hot Yoga

Klassieke Hot Yoga is een toegankelijke, intensieve hatha yoga stijl, die wordt beoefend in een speciaal verwarmde ruimte.

YOGALESSEN BIJ HOT YOGA EINDHOVEN

Onze basis Hot 90 les is de authentieke Bikram yoga serie. Je beoefent een serie van 26 yoga houdingen en twee ademhalingsoefeningen in een verwarmde ruimte (38-39ºC). Elke houding focust op een bepaald deel van je lichaam, wat je specifieke en krachtige resultaten geeft voor je lichaam en je gezondheid. Je zult het verschil merken!

De les is ontworpen voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Hot Yoga Eindhoven biedt ook de Hot Absolute stijl Yoga Serie (Hot A 90) van 50 klassieke yogahoudingen, onze zelf samengestelde Hot 60 les en Hot Flow Yoga. Tijdens de les word je op een veilige manier begeleid door onze docenten.

Onze Hot Vinyasa Flow en Yin Yoga lessen werken aanvullend op de klassieke Hot Yoga lessen.

VOORDELEN VAN HOT YOGA

Doordat je de houdingen in een specifiek verwarmde ruimte uitvoert krijgt je hartspier een volledige workout, waardoor je bloedcirculatie verbeterd wordt. Dit zorgt ervoor dat blessures sneller kunnen genezen. Doordat de spieren en organen afwisselend samentrekken en uitrekken worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. De spieren worden sterker, gebalanceerd en flexibeler. De botten worden sterker en de gewrichten worden geopend en versoepeld. De hitte scherpt je focus aan en zorgt voor ontspanning, zodat het veiliger en makkelijker is om dieper in de houdingen te komen. Het regelmatig volgen van yogalessen bij een yogastudio met kwaliteit, geeft je een sterk, flexibel en gebalanceerd lichaam en geest.  Vijf redenen om hot yoga te doen.

VOOR WIE IS HOT YOGA GESCHIKT?

Je hoeft niet fit, lenig of sterk te zijn. Want je komt naar de lessen om juist daaraan te werken! Iedereen is welkom. Het is een cadeautje voor jezelf om elke keer weer met een open mind naar de studio te komen, zodat datgene wat voor jou mogelijk is op dat moment zich kan ontvouwen.

HOT YOGA NIEUWS

 

Hotyoga Eindhoven is geregistreerd als een permanente educatie instelling bij Yoga Alliance via Natasha Gunn, die gecertificeerd is als E-RYT.

 

 

 

Not within easy reach of Eindhoven?

Other schools where you can practice the classical Hot yoga sequence include Bikram yoga Utrecht,  Bikram Yoga Den Bosch, and Bikram Yoga Duesseldorf. For Vinyasa Flow classes (no heat) try Svaha Yoga in Amsterdam.