NL / EN

Docent Opleiding & Recencies

HATHA YOGA TEACHER TRAINING IN ENGLISH –  This is a full grounding in the principles and practice of yoga. More information and registration at art awake.nlYoga Alliance Registered – 200-hour Art Awake Yoga fundamentals.

Examples of Google reviews

Oliver C.

“Echte aanbeveling! Super docenten! Ook veel mannen! Nu al bijna een jaar en sindsdien niet meer naar de fysiotherapeut etc! Ook een fijne persoonlijke begeleiding en natuurlijk gezelligheid.”

Elena L.- Local guide

“This studio is one of the best I have ever been in. The atmosphere inside is so good, you can feel the vibrations in the air. All of the teachers there are purely amazing, very helpful and very skilled.”

Betty M.

“….De begeleiding van deze energieke gemotiveerde docenten hebben geleid tot het sterk verminderen van lichamelijke klachten. De energie die je door de oefening krijgt geeft je ook automatisch een positievere kijk op het leven.”

ERVARINGEN
Reacties van sporters bij Hot Yoga Eindhoven

Joni B., bedrijfseigenaar en hardloper
“Na een Hot Yogaklas voel ik me herboren, rustiger, compleet, tot rust en fit.

Albert G., Voetballer
“… Nadat ik een tijdje yoga heb gedaan, ontdekte ik dat het me niet alleen hielp om flexibeler en sterker te worden, maar ook fitter. Yoga helpt me ook om blessures te voorkomen en het traint mijn in- en uitademen.

Anne-Lize H., hardloopster en lid van een vrouwen roeiteam
“Ik vind Hot Yoga de perfecte combinatie van training en ontspanning.”

Voormalige Olympisch zwemkampioen
“Yoga oefening werkt als een warming-up en versterkt ook de kern.  Lichamelijke yogaoefeningen dragen ook bij aan een betere concentratie en focus, dus een warming-up met yoga heeft ook mentaal effect.”

Marcel v. d. L., vrachtwagenchauffeur, Hardloper en fitness enthousiasteling
“Met Hot Yoga, ik voel me flexibeler en met meer energie dan ooit. Yoga op deze wijze te doen is een persoonlijke manier van een complete oefening. Je hoeft niets aan niemand te bewijzen en het resultaat zal je verbazen.”