NL / EN

Docent Opleiding

YOGA TEACHER TRAINING IN ENGLISH IN 2020 – STARTING ON 3 APRIL — more information and registration at art awake.nlYoga Alliance Registered – 200-hour Art Awake Yoga fundamentals.


ERVARINGEN
Reacties van sporters bij Hot Yoga Eindhoven

Joni Beysens, bedrijfseigenaar en hardloper
“Na een Hot Yogaklas voel ik me herboren, rustiger, compleet, tot rust en fit.
“Tijdens het hardlopen merkte ik de verbeteringen. Als ik niet verder kan of me onprettig voel, dan focus ik op de binnenkant van mijn lichaam, zoals wanneer ik yoga doe en dan kan ik verder.”

Albert Guðmundsson, Voetballer, PSV
“Ik ben met yoga begonnen omdat ik mijn flexibiliteit moest verbeteren. Nadat ik een tijdje yoga heb gedaan, ontdekte ik dat het me niet alleen hielp om flexibeler en sterker te worden, maar ook fitter. Yoga helpt me ook om blessures te voorkomen en het traint mijn in- en uitademen.

Anne-Lize Hoftijzer, hardloopster en lid van een vrouwen roeiteam
“Ik vind Hot Yoga de perfecte combinatie van training en ontspanning. Ik leer hoe de verschillende delen van mijn lichaam samenwerken en hoe ze elkaar aanvullen.”

Voormalige Olympisch zwemkampioen
“Yoga oefening werkt als een warming-up en versterkt ook de kern.  Lichamelijke yogaoefeningen dragen ook bij aan een betere concentratie en focus, dus een warming-up met yoga heeft ook mentaal effect.”

Marcel van de Laar, vrachtwagenchauffeur, Hardloper en fitness enthousiasteling
“Met Hot Yoga, ik voel me flexibeler en met meer energie dan ooit. Yoga op deze wijze te doen is een persoonlijke manier van een complete oefening. Je hoeft niets aan niemand te bewijzen en het resultaat zal je verbazen.”